top of page

HET Verzamelpunt

Een mens bestaat oa. uit een lichaam en een energieveld. Deze twee zijn aan elkaar gekoppeld in het Verzamelpunt (in het Engels Assemblage Point). Dit is het punt waar 'de energie van perceptie' door het lichaam gaat.

In de Tolteekse traditie is het Verzamelpunt een belangrijk onderdeel binnen het gebied van Dromen.
 
Een Verzamelpunt behandeling zet dit energiepunt weer op de ideale plek op het lichaam. Zodat 'je' vanuit je meest authentieke zijn kunt handelen.
Ervaring leert dat klachten kunnen verdwijnen (of beter behandelbaar zijn) direct na een Verzamelpunt behandeling. Een Verzamelpunt behandeling brengt iemand geestelijk en lichamelijk in balans waardoor organen onmiddellijk beter gaan functioneren. Na een Verzamelpunt behandeling gebeurt het dan ook vaak dat er een spontane verandering optreedt in chronische, lichamelijke en geestelijke klachten. Want een centrale plaats voor het Verzamelpunt is de beste basis voor iedereen.
Een Verzamelpunt behandeling is niet alleen goed als er klachten zijn van fysieke aard zijn, maar ook als er een verandering op stapel staat, die maar niet wilt doorbreken. Na een behandeling zal jouw lichamelijk en energetisch evenwicht weer herstellen.

Een Behandeling

Een verzamelpunt behandeling neemt een half uur van je tijd. Twee weken later kom je terug voor een controle, wederom een half uur.

Voor een gehele behandeling vraag ik 50 Euro

VerzamelPuntBoekHermen.jpg

Hermen Grondijs, mijn leraar, heeft een boek geschreven en uitgebracht over het Verzamelpunt.

Dit is de link om het online te bestellen

bottom of page