top of page
Over mij

Mijn naam is Branko Falentijn, geboren in 1969 in Weesp. Ik woon in Hilversum en heb twee kinderen.

Twintig jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van meditatie. In de loop der jaren heb ik vele cursussen en retraite bijgewoond, om de verbinding met mijzelf terug te vinden, leren herinneren. En nu alweer een paar jaren geleden wilde ik mij certificeren om het onderwerp Meditatie in de maatschappij in te brengen. Hiervoor heb ik de opleiding tot meditatie leraar succesvol afgerond, bij Nederloft instituut in Almere. Nu mediteer  ik  (dagelijks) om (dagelijks) in verbinding met mijzelf te blijven.

Naast mijn passie voor meditatie en hoe dit dagelijks te leven, ben ik erg geïnteresseerd in de lichamelijke energie. Onderzoek hiernaar liep voor mij via Tantra naar bodywork, waarna ik in aanraking kwam met het Verzamelpunt, die een diepere energetische houding representeert. Ik heb vervolgens hiervoor een opleiding gedaan bij Healthy Balance in Almere. Sinds 2015 ben gediplomeerd Verzamelpunt behandelaar om het Verzamelpunt te corrigeren.

Als lichaamswerker word ik nog steeds gevraagd massages te geven. Voor mij een ritueel waar meditatie, lichaam en energie samenkomen. Ik bied dit niet actief meer aan, maar ieder verzoek blijft welkom.

 

En dan werk ik nog drie dagen in de week, overdag, voor een grote it-organisatie als architect. Binnen deze organisatie geef ik ook meditatie sessies aan mijn collega's. Hier ben ik acht jaar geleden mee begonnen.

De overige dagen kijk ik naar ceremonies en rituelen. Het ritueel van de spreekstok vind ik erg mooi. In het proces dit tot mij te nemen heb ik mijn eigen versie van de spreekstok gemaakt. Van binnen als goud, net als jouw binnenkant, en gouden lijntjes die door de bast heen komen, net als jouw verhaal dat jij uitspreekt wanneer je de spreekstok vast hebt. De stokjes vind ik tijdens mijn wandelingen in de natuur. Ook deze kun je bij mij bestellen of natuurlijk zelf maken. Hier vind je hoe je dit ritueel kunt beleven. Herinnerjezelf.nl/spreekstok.

Ik wijd mij graag aan mijn passie. Of het nu meditaties zijn die ik graag begeleid of ceremonies die ik faciliteer, het gaat mij om verbinding met mijzelf te herinneren en van hier uit de verbinding naar de ander te maken.

 

Namasté

Branko

branko_by_J-02.jpg
bottom of page