Over mij

Mijn naam is Branko Falentijn, geboren in 1969 in Weesp. Ik woon in Hilversum en heb twee jong volwassen kinderen thuis wonen.

Ik doe aan meditatie om in verbinding met mijzelf te blijven. Dit beoefenen van meditatie ben ik negentien jaar geleden begonnen. Ik heb verschillende cursussen gedaan en momenteel volg ik een opleiding tot meditatie leraar. Volgend jaar hoop ik hier mijn diploma voor te halen. Deze opleiding volg ik bij Nederloft instituut in Almere.

Naast mijn passie voor meditatie en hoe dit in het dagelijkse leven te gebruiken, ben ik erg geïnteresseerd in de lichamelijke energie. Onderzoek hiernaar liep voor mij via Tantra naar bodywork, waarna ik in aanraking kwam met het Verzamelpunt, die een diepere energetische houding representeert. Ik heb vervolgens hiervoor een opleiding gedaan bij Healthy Balance in Almere. Sindsdien ben gediplomeerd Verzamelpunt behandelaar en heb geleerd het Verzamelpunt op te zoeken en te corrigeren.

Als lichaamswerker word ik nog steeds gevraagd massages te geven. Voor mij een ritueel waar meditatie, lichaam en energie samenkomen. Ik bied dit niet actief meer aan, maar ieder verzoek blijft welkom.

 

En dan nog vier dagen in de week, overdag, werk ik in een grote it-organisatie als architect. Binnen de it-organisatie geef ik ook meditatie sessies aan mijn collega's. Hier ben ik acht haar geleden mee begonnen.

Samen met mijn vriendin Julia verkoop ik de 'connection box' met als doel stellen die in relatie met elkaar zijn (weer) de verbinding met elkaar te laten maken. Dit is een doos met verschillende handgemaakte objecten, ceremonies en meditaties die jou en je partner helpen de verbinding (weer) te maken.

Branko