top of page
Over mij

Mijn naam is Branko Falentijn, geboren in 1969 in Weesp. Ik woon in Hilversum en heb twee kinderen.

Twintig jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van meditatie. In de loop der jaren heb ik vele cursussen en retraite bijgewoond. En afgelopen jaar heb ik de opleiding tot meditatie leraar succesvol afgerond. Deze opleiding volgde ik bij Nederloft instituut in Almere. Ik mediteer om in verbinding met mijzelf te blijven.

Naast mijn passie voor meditatie en hoe dit in het dagelijkse leven te gebruiken, ben ik erg geïnteresseerd in de lichamelijke energie. Onderzoek hiernaar liep voor mij via Tantra naar bodywork, waarna ik in aanraking kwam met het Verzamelpunt, die een diepere energetische houding representeert. Ik heb vervolgens hiervoor een opleiding gedaan bij Healthy Balance in Almere. Sinds 2015 ben gediplomeerd Verzamelpunt behandelaar om het Verzamelpunt te corrigeren.

Als lichaamswerker word ik nog steeds gevraagd massages te geven. Voor mij een ritueel waar meditatie, lichaam en energie samenkomen. Ik bied dit niet actief meer aan, maar ieder verzoek blijft welkom.

 

En dan werk ik nog drie dagen in de week, overdag, voor een grote it-organisatie als architect. Binnen de it-organisatie geef ik ook meditatie sessies aan mijn collega's. Hier ben ik acht jaar geleden mee begonnen.

Ook maak ik graag Spreek stokken, die ik vind tijdens mijn wandelingen in de natuur. Ook deze kun je bij mij bestellen of natuurlijk zelf maken. Hier vind je hoe je dit ritueel kunt beleven. Herinnerjezelf.nl/spreekstok.

Ik wijd mij graag aan mijn passie. Of het nu meditaties zijn die ik graag begeleid of ceremonies die ik faciliteer, het gaat om verbinding met mijzelf en van hier uit de verbinding naar de ander.

 

Namasté

Branko

bottom of page