top of page

TESTIMONIALS

Meditatie op de werkvloer

De 10 meditatie sessies die ik volgde, hebben me geholpen dichter bij mezelf te komen, door gevoel toe te laten en bewuster te ervaren. Met mildheid naar verschillende facetten van mijn leven te durven kijken en ook de minder fijne gevoelens niet weg te duwen maar te laten voor wat ze zijn.


Het heeft me handvatten gegeven om (meestal) minder haastig te leven en niet steeds bezig te zijn met een volgend punt op mijn agenda. Verschillende meditatie trainingen van een half uur aan het begin van de dinsdag op mijn werk, hebben me geholpen om niet alleen naar morgen uit te kijken maar bewust te zijn van NU en het voelen van mijn lichaam. Een helpende factor daarbij is de trainer, Branko Falentijn, die met veel inzet en met humor als het kan mij veel heeft geleerd.
 Branko heeft me kennis laten maken met veel verschillende vormen van mindful mediteren zoals de bodyscan meditatie die bij veel mensen redelijk bekend is, maar ook veel vormen waarbij je ook behoorlijk uit je comfort zone gehaald wordt :) Kortom, ik gun iedereen eenzelfde training in Meditatie!

Thijs

---------------------------------------------------------------------------------

 

Kashmirische Massage

Massage heeft voor mij sinds tantra een andere betekenis gekregen. Een traditionele massage richt zich vaak op de ontspanning van spieren en de aanraking voelt voor mij als een ‘behandeling’.

Een tantrische massage ervaar ik als een aanraking waarbij ik diep in mezelf een ontspanning voel en heel bewust de aanraking ‘volg’, het geeft mij een ervaring die zoveel meer doet, het brengt me dicht bij de emoties die op dat moment in mijn bewuste en onbewuste aanwezig zijn. Een dergelijke massage vraagt wel om een ervaren masseur die ik volledig vertrouw, een masseur wiens intentie helder is en die volledig met aandacht in zijn of haar handen kan zijn.

Ik ken Branko sinds jaren en weet hoe hij zich op dit vlak heeft ontwikkeld, dat maakt dat ik me volledig veilig voel, mij volledig kan ontspannen en helemaal op mezelf kan richten, de ervaring kan ‘doorleven’. Hij brengt mij in de diepe ontspanning, de zachtheid in mij, een tocht langs mijn emoties van dat moment met zijn liefdevolle aandacht. Het was voor mij een mooie ervaring die ik iedereen gun. Dank…..

 

Milena

bottom of page