top of page

Training

Basis meditatie

Wat neem ik waar en wat laat ik los?

Tijdens de basis training nemen we verschillende meditatie vormen door. Niet alleen leg ik uit en praten we over meditatie, maar we brengen het ook in praktijk. Je leert de werkelijkheid van binnen een plek te geven in je leven en niet alleen maar met je hoofd waar te nemen, door contact te maken met je lichaam en je innerlijke bron. 

Na de basis training begrijp je wat meditatie voor jou kan betekenen.

De basis training bestaat uit drie blokken van zeven weken, los te volgen en kosten 100 euro per blok.

De training wordt gegeven op woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Je kunt je nu opgeven voor de eerst volgende basistraining

Diepte meditatie

Na het basis jaar gaan we dieper in op de verschillende vormen van meditatie.

We mediteren op de 5-zintuigen en we doen meditaties op de 7-chakra’s. We behandelen de aspecten van geleide meditatie, alsook energetische meditaties en Vipasana. In dit jaar krijg je inzicht in welke vorm van meditatie jou het meest aanspreekt en hoe meditatie jouw leven verder verrijken kan.

De diepte-in training bestaat uit drie blokken van zeven weken. Ieder blok is los te volgen en kost 100 euro per blok.

de training wordt gegeven op dinsdag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Je kunt je nu opgeven voor de eerst volgende diepte meditatie training.

Hart-opening meditatie

Dit is een speciaal ingericht blok, afgestemd op jou. Hartopening meditaties zijn enorm gewild en gaan erg diep. Leven met open hart blijkt lastig om in je dagelijks leven een plek te geven. Het opnemen van je hart energie in je dagelijkse bestaan heeft dan ook impact. Hiervoor nemen we tijd en afhankelijk van jouw opnamevermogen openen we je hart energie in de meditatie, in 5 tot 7 weken. Ook voor dit blok reken ik 100 euro.

Inschrijven voor een blok kun je doen na een gratis intake. Voor het maken van een intake afspraak kun je het contactformulier.

bottom of page